fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

imunizare MAPN

Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Militar din Cluj-Napoca va fi deschis non-stop începând de marți, ora 8.00, timp de o săptămână. Orice persoană se poate prezenta pentru imunizare, fără a fi nevoie de programare prealabilă.

Potrivit reprezentanților Ministerului Apărării Naționale, imunizarea se va face non-stop în centrele de vaccinare organizate de către Spitalul Universitar de Urgență Militar Central din București și în unitățile sanitare militare din țară care sunt și centre regionale de depozitare a dozelor de vaccin. Aceste centre vor funcționa 24 de ore din 24 până pe 11 mai.

„În centrele de vaccinare ale spitalelor militare din Cluj, Brașov, București, Constanța, Craiova, Iași şi Timișoara, începând de marţi, 4 mai, ora 8.00, populația generală care dorește să se vaccineze se va prezenta, la orice oră, fără o programare prealabilă. Totodată, persoanele vaccinate se înregistrează direct în RENV și vor fi planificate pentru efectuarea dozei de rapel.

În perioada următoare, în funcție de disponibilitatea dozelor de vaccin și de solicitările pe plan local, și celelalte patru spitale militare din rețeaua medicală a MApN vor putea crește ritmul de vaccinare, respectiv vor putea asigura vaccinarea fără programare prealabilă. Toate informațiile referitoare la aceste aspecte vor fi comunicate în timp util, la nivel central, precum și de fiecare unitate sanitară militară în parte”, au transmis reprezentanții MApN.

De asemenea, Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Instituția Prefectului Cluj și Primăria Municipiului Cluj-Napoca, organizează, în perioada 14-17 mai, Maratonul Vaccinării – Împreună pentru Cluj! Timp de trei zile, non-stop, locuitorii din Cluj-Napoca, dar și cei din alte localități, se vor putea vaccina cu serul Pfizer-BioNTech, în cadrul centrului de vaccinare care va fi amenajat la Sala Polivalentă BT Arena.

Citește și: Maratonul Vaccinării – Împreună pentru Cluj! Clujenii se vor putea vaccina fără programare, în perioada 14-17 mai

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate