fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

180460307 6113176195374911 3439813170552644528 n

MOTOIEPURAȘUL a sosit azi în Parcul Central Turda, la inițiativa Asociației Rebel Riders, condusă de antreprenorul Mihai Diță, care le-a oferit copiilor prezenți o bucurie în prag de Paște.

Copiii s-au bucurat de vânătoarea de ouă, culegând ”surprizele” ascunse printre bolizii pe două roți și au fost răsplătiți cu cadouri, de la mic la mare, din partea organizatorilor.

Zecile de motoare nu au reprezentat o atracție doar pentru copii, pentru că și cei mai mari au făcut ”inspecții” vizuale, admirându-le din priviri.

”Ne-am gândit, cu ocazia sărbătorilor de Paște, să organizăm pentru copiii din Turda un mic eveniment. În fiecare an dorim să facem acest eveniment, o mică vânătoarea de ouă de Paște, am ascuns ouă peste tot în parc și copiii au căutat ouăle și le-au strâns. A fost un mic concurs, iar la final vor fi premiați, dar toată lumea va primi același cadou, deci contează că au participat. Ne bucurăm că au venit atât de mulți tineri, ne-au depășit așteptările și sperăm ca data viitoare să fie și mai frumos, să luăm o parte mai mare din parc.

Vreau să le mulțumesc foarte mult autorităților locale din Turda, Primăria Turda respectiv domnul primar, Companiei de Apă Arieș care a pregătit puțin acest teren, sponsorilor noștri, AMD Topografie și Service Paluci.

Mai avem evenimente, avem Mickey și Minnie care sunt aici în parc, se fac jucării din baloane pentru copii, avem Iepurașul care se distrează cu copii și vom mai avea mici surprize pe parcurs. Le mulțumim tuturor că au reușit să vină și să participe la acest eveniment”, ne-a declarat Daniel Oltean, reprezentantul Asociației Rebel Riders.

Puteți vedea mai jos un videoreportaj realizat la acest eveniment, dar și o galerie foto.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate