marian morar
adrian nap
m install
nello construct

De luni clujenii se pot vaccina la primul centru de tip drive-thru

zamblau eugen

Luni, de la ora 13:00, va începe vaccinarea din mașină la Cluj-Napoca în noul centru de tip drive-thru. Lucrările au fost deja finalizate pe platoul de la Sala Sporturilor “Horia Demian”, iar acesta va funcționa 7 zile din 7, urmând ca de marți, programul să funcționeze ca în celelalte centre de vaccinare, în intervalul orar 08:00 – 20:00.

La acest centru se va putea prezenta oricine, fără programare prealabilă, iar vaccinarea se va face cu doze de ser Pfizer BioNTech. Rapelul se va face tot aici, la drive-thru. 

Centrul drive-through se deschide grație colaborării dintre Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” Cluj, Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj, Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Alexandru Vaida Voevod” Cluj, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Ștefan Cicio Pop” Cluj-Napoca, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj; Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord S.A. – Sucursala Cluj-Napoca și cu Compania de Apa „Someș” S.A.

Mecanismul va fi foarte ușor, din mașină se va scoate brațul pe geam și se va face vaccinarea, urmând ca să se mai staționeze încă 15 minute pentru a se identifica reacțiile adverse, dacă este cazul, și pentru a se elibera adeverința de vaccinare. Tot acest proces va fi conform legislației în vigoare, în ceea ce privește procesul de vaccinare. 4 persoane se vor putea vaccina maxim dintr-o mașină!

Citește și: Se deschide primul centru de vaccinare drive-through la Cluj

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente
AdSense grafic right 2