fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

barbat cautat padure

Tânărul care a fost dat dispărut, după ce a plecat joi seara de acasă și nu a mai revenit, a fost găsit într-o zonă împădurită din Cluj.

Bărbatul în vârstă de 28 de ani originar din Iara, a fost căutat toată ziua de polițiști și de voluntari, după ce a plecat de la locuința sa din Florești, joi, în jurul orei 18:00 și ar fi amenințat că vrea să se sinucidă.

Citește șiBărbat din Iara dat dispărut

Căutările polițiștilor și voluntarilor CERT au dat rezultate. Tânărul a fost găsit, în ciuda faptului că misiunea a fost una dificilă. Salvatorii au dat de el într-o zonă mai greu de accesat, mai exact într-o zonă împădurită din Valea Ierii după niște copaci.

„A fost găsit după aproximativ 3 ore de căutări. A urcat de la intersecția cu Valea Ierii spre pădure, a simțit că suntem pe urmele lui și s-a ascuns după un bolovan, dar l-am găsit. A fost o colaborare foarte bună cu poliția Florești, cu jandarmeria, au dat dovadă de profesionalism. Ne-am dus pe fir și prin toate satele am întrebat sătenii, care ne-au ajutat. Am fost în Iara, Valea Ierii, Agriș Când l-am găsit nu comunica. A fost cu noi un prieten de-al său care a încercat să îl liniștească. Nu a fost violent, când l-am coborât din pădure era foarte slăbit. Nu a opus niciun fel de rezistență, dar pare să fie într-un fel de șoc emoțional. Probabil și frigul l-a afectat. A fost o intervenție grea fiindcă zona este vastă, în pădure este noroi. Ni s-a comunicat că a pornit din Florești și l-am găsit la o distanță de 40 de kilometri. Din Iara a mers pe jos spre Valea Ierii și apoi a urcat prin pădure spre Săcel”, a declarat pentru BZC Raul Ghiran, voluntar CERT.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate