fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

spital campia turzii

În cursul zilei de joi, la Câmpia Turzii erau înregistrate 257 de cazuri Covid cu o incidență de 9, 34 la mia de locuitori. Cu toate acestea Prefectul de Cluj spune că nu se impune carantinarea localității!

Situația este gravă și la spitalul din Câmpia Turzii unde este depășită capacitatea de ocupare a paturilor de către pacienții infectați cu COVID, mai nou s-au pus paturi suplimentare și pe holuri iar unii pacienți sunt direcționați spre alte unități medicale din lipsă de locuri.

Potrivit unor surse din cadrul spitalului Câmpia Turzii în două zile au fost șase decese ale unor pacienți COVID cu forme grave, netransportabili.

„În ultimele două zile, (14-15 aprilie) șase persoane internate cu COVID-19 la Spitalul „Dr. Cornel IGNA” din Câmpia Turzii și-au pierdut viața. Acestea se aflau în stare gravă spre critică, necesitau intubare, însă transferul lor a fost imposibil...Aproximativ 28 de persoane sunt internate cu COVID-19, în aceste zile, la Spitalul din Câmpia Turzii. Pentru 3 sau 4 persoane s-au obținut transferuri în spitale din Baia Mare, Oradea sau Sighetul Marmației, nicidecum la Cluj Napoca. Vârsta medie a persoanelor decedate la Câmpia Turzii este între 50 și 80 de ani” titrează RefleqtMedia

Între timp, oamenii mor pe capete dar ...."DSP consideră că nu se impun alte măsuri suplimentare. Măsuri administrative nu se pot lua în suplimentar, pentru că sunt deja aplicabile cele mai severe, conform dreptului pozitiv, o măsură mai severă ar fi carantina zonală, însă nu se impune încă.

Din ceea ce ni s-a comunicat, ne putem aștepta la o scădere a ratei.", a precizat Prefectul de Cluj, TASNÁDI István-Szilárd.

Citește și: Prefectul a făcut anunțul! Intră Câmpia Turzii în carantină?!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Adi · 10:55 16.04.2021
    Credeți dumneavoastră ca, carantinarea orașului ar ajuta oamenii care sunt grav bolnavi sa nu mai moara? Va inspirați mai nou din presa locală care vrea sa denigreze orașul Campia Turzii cu fiecare posibilitate. De doua zile căutați motive pentru ca orașul Campia Turzii sa fie carantinat! Eu as zice sa nu mai instigați la carantinare pentru ca situația se schimba de la o zi la alta și poate o sa fie Turda in acceasi situație. Multă sănătate!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate