m install
petlinii
nello construct

Reacția Distribuție Energie Electrică Romania, după ce mai mulți turdeni au reclamat că nu răspunde nimeni la telefoane, în cazul unor întreruperi de curent

zamblau eugen
floris

Ca urmare a articolului apărut în publicația online Turda News, cu titlul:”În caz de avarie de ce nu răspunde nimeni la Electrica Turda la telefon?!”, din data de 14.04.2021, ora: 12:07, venim cu umătoarele precizări: 

În spiritul deschiderii și a transparenței de care am dat dovadă în relația cu reprezentanții mass-media, vă transmitem că întreruperile în alimentarea cu energie electrică  semnalate  în articolul mai sus amintit, din localitatea Turda, județul Cluj, la un bloc situat pe Strada Dr. Ioan Raţiu au fost executate în regim de întreruperi lucrări programate, fiind publicate atât în mass-media locală, cât și pe pagina de internet a societății. Lucrările din zona respectivă s-au desfășurat în intervalul orar 12:00-16:00, urmând ca realimentarea cu energie electrică a utilizatorilor să se facă începând cu ora 16:00. 

Din cauza unei defecțiuni tehnice la un echipament, realimentarea cu energie electrică a depășit termenul stabilit, respectiv ora 16:00, cu aproximativ 30 de minute.   

Realimentarea utilizatorilor s-a realizat în condiții de siguranță, într-un timp minim de la anunțarea acestora și cu încadrarea în termenul prevăzut de legislația în vigoare.

În cazul întreruperilor în alimentarea cu energie electrică, pentru o intervenție promptă, încurajăm utilizatorii să apeleze Serviciul Call Center Distribuție, la numerele 0264-929 (apel taxabil) sau TelVerde (număr cu apelare gratuită) 0800-400-929, zona Transilvania Nord (județele: Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj), disponibile non-stop. Specificăm că, odată cu apariția unor incidente, numărul apelanților crește semnificativ, ceea ce duce la prelungirea timpului de așteptare până la preluarea de către un operator. Dacă utilizatorul decide să întrerupă apelul, la o nouă apelare va fi trecut în mod automat în așteptare, apelurile fiind preluate în ordinea efectuării de către utilizatori.

În ceea ce privește întreruperile programate, informațiile referitoare la data și intervalul orar al acestora se publică, anterior demarării lucrărilor, în mass-media locală și pe pagina de internet a societății, www.distributie-energie.ro

Potrivit Ordinului ANRE nr. 177/2015, utilizatorii sunt îndreptățiți să fie despăgubiți pentru aparatura deteriorată din culpa operatorului de distribuție. Cu toate că în cazul întreruperilor amintite nu s-au produs supratensiuni în rețea, iar o posibilă deteriorare a aparaturii din proprietate nu s-a produs din cauza companiei noastre, dorim să menționăm că, în astfel de situații, utilizatorii trebuie să se adreseze furnizorilor cu care au încheiate contractele de furnizare a energiei electrice, care le vor pune la dispoziție Anexa 1 din Ordinul 177/2015 privind solicitarea tip, împreună cu o copie după actul de identitate.

Ne cerem scuze pentru disconfortul provocat și vă asigurăm că toate eforturile depuse sunt pentru creșterea calității serviciilor oferite și a satisfacției consumatorilor noștri. 

Serviciul PR & Comunicare, zona TN, 14.04.2021 

Citește și:

În caz de avarie de ce nu răspunde nimeni la Electrica Turda la telefon?!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: