fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

pret electricitate 2

Ca urmare a articolului apărut în publicația online Turda News, cu titlul:”În caz de avarie de ce nu răspunde nimeni la Electrica Turda la telefon?!”, din data de 14.04.2021, ora: 12:07, venim cu umătoarele precizări: 

În spiritul deschiderii și a transparenței de care am dat dovadă în relația cu reprezentanții mass-media, vă transmitem că întreruperile în alimentarea cu energie electrică  semnalate  în articolul mai sus amintit, din localitatea Turda, județul Cluj, la un bloc situat pe Strada Dr. Ioan Raţiu au fost executate în regim de întreruperi lucrări programate, fiind publicate atât în mass-media locală, cât și pe pagina de internet a societății. Lucrările din zona respectivă s-au desfășurat în intervalul orar 12:00-16:00, urmând ca realimentarea cu energie electrică a utilizatorilor să se facă începând cu ora 16:00. 

Din cauza unei defecțiuni tehnice la un echipament, realimentarea cu energie electrică a depășit termenul stabilit, respectiv ora 16:00, cu aproximativ 30 de minute.   

Realimentarea utilizatorilor s-a realizat în condiții de siguranță, într-un timp minim de la anunțarea acestora și cu încadrarea în termenul prevăzut de legislația în vigoare.

În cazul întreruperilor în alimentarea cu energie electrică, pentru o intervenție promptă, încurajăm utilizatorii să apeleze Serviciul Call Center Distribuție, la numerele 0264-929 (apel taxabil) sau TelVerde (număr cu apelare gratuită) 0800-400-929, zona Transilvania Nord (județele: Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj), disponibile non-stop. Specificăm că, odată cu apariția unor incidente, numărul apelanților crește semnificativ, ceea ce duce la prelungirea timpului de așteptare până la preluarea de către un operator. Dacă utilizatorul decide să întrerupă apelul, la o nouă apelare va fi trecut în mod automat în așteptare, apelurile fiind preluate în ordinea efectuării de către utilizatori.

În ceea ce privește întreruperile programate, informațiile referitoare la data și intervalul orar al acestora se publică, anterior demarării lucrărilor, în mass-media locală și pe pagina de internet a societății, www.distributie-energie.ro

Potrivit Ordinului ANRE nr. 177/2015, utilizatorii sunt îndreptățiți să fie despăgubiți pentru aparatura deteriorată din culpa operatorului de distribuție. Cu toate că în cazul întreruperilor amintite nu s-au produs supratensiuni în rețea, iar o posibilă deteriorare a aparaturii din proprietate nu s-a produs din cauza companiei noastre, dorim să menționăm că, în astfel de situații, utilizatorii trebuie să se adreseze furnizorilor cu care au încheiate contractele de furnizare a energiei electrice, care le vor pune la dispoziție Anexa 1 din Ordinul 177/2015 privind solicitarea tip, împreună cu o copie după actul de identitate.

Ne cerem scuze pentru disconfortul provocat și vă asigurăm că toate eforturile depuse sunt pentru creșterea calității serviciilor oferite și a satisfacției consumatorilor noștri. 

Serviciul PR & Comunicare, zona TN, 14.04.2021 

Citește și:

În caz de avarie de ce nu răspunde nimeni la Electrica Turda la telefon?!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Dan · 09:00 15.04.2021
    Da....trebuie copie dupa actul de identitate.Dosar cu sina nu le trebuie? Birocratie, doar ca sa te descurajeze sa-i reclami.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate