fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

2 Comentarii

avarie curent

În cursul zilei de ieri mai mulți locatari ai unui bloc de pe strada DR. I.Rațiu din Turda au sesizat că nu au energie electrică începând de dimineață și până după ora 17.

Electrica a avut lucrări programate în zonă dar până la ora 12. Turdenii au încercat să ia legătura cu sucursala din localitate a Electrica doar că nu răspundea nimeni la telefon pentru a oferi explicații despre situația creată.

S-a sunat și la numărul scurt 929 dar și la cel de la Cluj, 0264.20.50.69, tot degeaba, nici acolo nu răspunde nimeni, ceea ce nu este normal. Oamenii trebuie informați dacă este vorba despre o avarie temporară, dacă a fost identificată defecțiunea, sunt echipe în teren și cât va dura. Informații pe care de altfel Electrica Turda se furniza până de puțin timp....acum însă, tăcere.

„Am sunat și la Turda și la Cluj, oare câte numere trebuie să apelăm să aflăm un răspuns? La Turda am apelat 0264/ 31.71.89, un număr la care am mai sunat și lunile trecute iar un dispecer ne răspundea dacă este avarie sau nu și cât durează aproximativ reparația. Acum suntem ținuți „în beznă” la propriu...nu se poate ca din 3 numere apelate inclusiv de la Cluj la relațiile cu clienții să nu-ți răspundă nimeni! E lipsă de respect! ” spune o turdeancă ce locuiește în blocul din apropierea Caraiman de pe strada Rațiu.

Pe această cale așteptăm răspunsul Electrica cu privire la subiectul prezentat anterior, un număr de telefon apelabil 24 din24 pentru clienții din zonă la care să răspundă un operator sau dispecer al companiei și nu un robot.

Citește și:

Reacția Distribuție Energie Electrică Romania, după ce mai mulți turdeni au reclamat că nu răspunde nimeni la telefoane, în cazul unor întreruperi de curent

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Haneș Nicolae · 14:03 14.04.2021
  Aceeași poveste vineri 09.04, când am sunat ore în șir,  Fără ca cineva să răspundă. 
   MĂSURI, că ELECTRICA nu-i sat fără câini  !!!!!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 19:17 15.04.2021
  Aveau căzute telefoanele, ei sunau la Deranjamente telefoane ca nu le merge telefoanele, dar cei de la Deranjamente nu aveau curent din cauza Deranjamentelor in rețeaua de alimentare. O reacție in buclă :) 
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate