m install
petlinii
nello construct

Tânăr de 21 de ani, înjunghiat în gât, în plină zi, la Turda! Agresorul a fost arestat preventiv!

zamblau eugen
floris

Un tânăr de 21 de ani, din Turda, a ajuns inconștient la spital, după ce un bărbat de 34 de ani, tot din Turda, l-a înjunghiat în zona gâtului, pe stradă.

Conform Ziar de Cluj, tânărul de 21 de ani ar fi fost ademenit afară din locuință, apoi a fost înjunghiat în zona gâtului, în plină zi! Agresorul este Porumb Lucian. Un martor ocular a sunat la 112.

”La data de 11 aprilie a.c., Poliția municipiului Turda a fost sesizată cu privire la faptul că pe o stradă din municipiu, un bărbat ar fi fost agresat, acesta fiind transportat la o unitate medicală, în stare de inconștiență. 

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în jurul orei 10.30, în urma unui conflict spontan între doi bărbați de 21, respectiv 34 de ani, din municipiul Turda, tânărul de 21 ani ar fi fost tăiat cu un obiect tăietor-înțepător în zona gâtului.  

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, cercetările fiind continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj. 

Bărbatul de 34 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior acesta a fost prezentat magistraților, fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile”, a precizat IPJ Cluj.

Măsura arestului preventiv în cazul lui Porumb Lucian a fost decisă în 12 aprilie, la Tribunalul Cluj. ”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj formulată la data de 12.04.2021 în dosarul nr. 363/P/2021. Dispune arestarea preventivă a inculpatului P.L., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor – pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 12.04.2021 şi până la 11.05.2021, inclusiv”, se menționează în încheierea din Dosarul 1644/117/2021.

În cursul zilei de azi, Porumb Lucian a făcut contestație împotriva deciziei de arest preventiv.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: