fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

astrazen

Orice persoană care vrea să se vaccineze cu AstraZeneca împotriva Covid-19 o poate face de acum la liber, fără programare, la orice centru de vaccinare.

Potrivit autorităților centrale, Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) permite centrelor de vaccinare să imunizeze la cerere cu AstraZeneca toate persoanele care se prezintă, indiferent dacă au sau nu programare.

Biziday.ro,  titrează că autoritățile vor ca vaccinarea cu AstraZeneca să fie permisă pentru absolut orice om care dorește să se imunizeze cu acest ser. De asemenea, au existat și multe cereri de la centrele de vaccinare, coordonatorii spunând că oamenii care se prezintă doresc să fie vaccinați cu AstraZeneca.

Reamintim că astăzi ajunge în țară o nouă tranșă de vaccin anti-COVID de la AstraZeneca. Dozele vor fi depozitate la Centrul Național de Stocare, urmând a fi distribuite în centrele regionale din țară, inclusiv la Cluj.

Conform Comitetului de Coordonare a Vaccinării, transportul este asigurat de firma producătoare, iar dozele de vaccin vor fi aduse în București pe cale terestră.

Dozele vor fi depozitate la Centrul Național de Stocare, iar în perioada următoare vor fi distribuite în centrele regionale existente la nivel național.

Până în prezent, în țara noastră au fost recepționate 1.320.400 de doze produse de compania farmaceutică AstraZeneca, iar începând cu data de 15 februarie, 402.534 de persoane au fost imunizate cu acest tip de vaccin.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate