fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

persoane legitimate

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda, împreună cu cei ai Secției 9 Poliție Rurală și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj au acționat pe raza municipiului și a comunelor arondate.

În cadrul acțiunilor desfășurate au fost legitimate peste 100 de persoane și au fost oprite pentru control circa 90 de autovehicule și mijloace de transport persoane.

Urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, majoritatea dintre acestea pentru nerespectarea normelor de circulație pe drumurile publice, iar abaterile constatate au condus la reținerea a 16 permise de conducere.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, împreună cu cei ai Secției 4 Poliție Rurală au acționat atât pe raza municipiului, cât și a zonei rurale arondate.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate 115 persoane și au fost verificate 15 societăți comerciale. Totodată, au fost oprite pentru control 90 de autoturisme și 35 de mijloace de transport persoane.

Neregulile constatate au condus la aplicarea unui număr de 36 de sancțiuni contravenționale, 31 dintre acestea pentru nerespectarea normelor de circulație rutieră, fiind reținute 3 permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate