fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Screenshot 2021 04 12 at 23.34.21

În timp ce numărul de persoane infectate crește constant, iar rata de infectare a depășit 8 cazuri la mia de locuitori, la Câmpia Turzii s-a organizat duminică o înmormântare a unor etnici romi, cu fast, lăutari și tradiție specifică, anunță RefleqtMedia.

Numai că, din dorința de a se remarca, cei de acolo au transmis evenimentul live pe Facebook, iar de aici și până la autosesizarea Poliției nu a fost decât un pas.

”La data de 11 aprilie a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în curtea unui imobil din municipiu, are loc o întrunire la care participă aproximativ 30 de persoane, fără a se respecta regulile instituite în contextul pandemiei de Coronavirus.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat organizatorul, respectiv un bărbat de 39 de ani, din același municipiu.

Față de acesta s-a luat măsura sancționării contravenționale în conformitate cu Legea 55/2020, cu amendă în valoare de 2.500 de lei.

De asemenea, verificările sunt continuate în vederea identificării tuturor participanților și luării măsurilor legale față de aceștia.”, a transmis IPJ Cluj.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate