fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

NzgwJmg9NDQwJmhhc2g9ZTUzZDAyMjZkZjUwZDQ4ZWVjZTE0YjRjZDkzNmE1YTg.thumb

Azi, la IML Cluj s-a prezentat un tânăr de 27 de ani, Călin, însoțit de iubita lui, care ar fi fost bătut aseară în fața barului Tanira de la marginea Turzii, de doi indivizi.

„Aseară, tocmai urcasem în maşina personală, parcată în faţa barului „Tanira”, şi m-am trezit cu doi inşi, apăruţi, ca din senin, peste mine, în maşină. Unul era un interlop, poreclit „Dolaru`” iar celălalt un prieten de-al lui, pe care nu-l cunosc.  Efectiv, mi-au scos cheile din contact şi apoi m-au luat la bătaie, cu pumni şi picioare, chiar în acel spaţiu închis al maşinii. Mi-au zburat doi dinţi din lucrarea dentară şi mi-au provocat mai multe vânătăi, pe tot trupul, fiind salvat, practic, de o maşină de poliţie, care a trecut întâmplător pe acolo, speriindu-i pe indivizi. Aceştia au fugit, iar eu am putut să mă prezint, imediat, la poliţie, şi să le fac plângere pentru lovire sau alte violenţe şi tâlhărie. Asta, pentru că, totuşi, cei doi apucaseră să cotrobăiască în bordul maşinii şi să-mi ia de acolo suma de 86 de lei. (...) Nu-i pot ierta, fiindcă mi-au distrus lucrarea, costisitoare şi, pe deasupra, m-a deranjat faptul că au intrat, aşa, tam-nisam, peste mine, ca să mă jefuiască! De aceea trebuie să plătească pentru fapta lor!”, a povestit tânărul, pentru reporterul BZC.ro, care se afla la IML Cluj.

Tânărul a primit 3 zile de îngrijiri medicale de la IML Cluj, însă a fost sfătuit să meargă la un cabinet stomatologic, pentru a i se face o evaluare a lucrării distruse, după care se poate întoarce la IML, pentru suplimentarea zilelor de îngrijiri medicale.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate