fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

CAA

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 12.04.2021, între orele 17:00 -  20:00, în municipiul Turda. Sunt afectate imobilele situate in cartierele:  

- Micro 1 (Strada Calea Victoriei partea dreapta, de la intersecția cu str. Fabricii, sens de mers spre Câmpia Turzii)

- Micro 2

- Micro 3

- Poiana

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie la rețeaua de distribuție a apei potabile pe str. Calea Victoriei la intersecție cu strada Mihai Viteazu. 

Avaria a fost produsă de constructorul SC ACSA  SA (Lider de asociere)  - SC CRITERIA INC  SRL (Asociat 1) – OMS KORNYEZETVEDELMI KFT (Asociat 2) care efectuează lucrări în zona cuprinse în contractul de lucrări ,,Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră în Municipiul Turda, Zona de Sud” (CL6), aferent “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014 - 2020”.

Echipele CAA sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și  vă mulțumim pentru înțelegere.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Radu · 19:50 12.04.2021
    Oare a dat caldura si a iesit Dorel la lucru? Oare CAA face ceva reduceri ( nu deagaba avem cea mai scumpa apa ). Zile faine si apa desttula sa avem ,ca de factura au altii grija
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate