fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

politie actiuni covid 1

În doar o săptămână, petiția online care cere anularea  "orei de intrat în casă/ închiderea magazinelor", a fost semnată de către 94.641 de români. Ieri organizatoarea campaniei, a scris: "petitia a fost trimisa la guvern, astept un raspuns in termen de 10-30 de zile!".

Încăpățânarea Guvernului de a renunța la ultimele măsuri impuse, respectiv închiderea magazinelor la ora 18:00 în funcție de incidența fiecărei localități și restricționarea circulației de la ora 20:00, este aspru criticată de către populație. Au fost organizate proteste în toată țara, iar oamenii se plând de aglomerațiile care se crează la supermarketuri sau benzinării în fiecare zi.

Petiția:

"Deja de un an de zile avem restricții împotriva covid. Ora de intrat în casa este un abuz la adresa drepturilor omului. În același timp, modificarea orei de închidere a magazinelor de la 21 la 18 este absurda astfel încât tot același număr de oameni vor fi nevoiți sa meargă într-un interval mai scurt de timp, riscând sa intre într-un mediu aglomerat și sa ia covid mai ușor decât dacă intervalul ar fi pana la ora 21.

Sa luam în considerare și faptul ca ora se va da înapoi duminica 28 martie, astfel ca ora de închidere a magazinelor va fi fosta ora 17 iar ora de intrat în casa va fi fosta ora 19 (soarele este încă pe cer!).Trebuie sa luam în considerare și sănătatea psihica a oamenilor. De ce este greșit sa iesi din casa atata timp cât ai grija de tine și sănătatea celor din jur la o anumita ora?

Prin aceasta petiție doresc sa trag un semnal de alarma autorităților responsabile și sa subliniez ca nu toate acțiunile lor sunt corecte." scrie Monica Moga, inițiatorul campaniei. 

https://campaniamea.declic.ro/petitions/guvernul-romaniei-anularea-orei-de-intrat-in-casa-magazin?bucket=&source=whatsapp-share-button&utm

Citește și:

Curtea de Apel Cluj a decis redeschiderea sălilor de fitness! S-au anulat prevederile hotărârii de Guvern!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate