fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

incendiu vegetatie

Pompierii au fost alertați în această după-amiază, după ce pe dealul din zona localității Mașca a fost semnalat un incendiu de vegetație.

”Am sunat la pompieri. Pe dealul de la MASCA arde vegetația. Au venit pompierii foarte rapid”, ne-a transmis un cititor care a sesizat incendiul.

Oficialii ISU Cluj spun că igienizarea terenurilor prin această metodă este foarte riscantă, iar cei care le utilizează riscă sancțiuni contravenționale sau chiar răspunderea penală.

”Pentru igienizarea terenurilor prin intermediul focului deschis sunt necesare asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor și supravegherea în permanență a acestor lucrări de igienizare.

În prealabil, este obligatorie obținerea permisului de lucru cu focul, prin grija primarilor, de la șeful Serviciului Vluntar pentru Situații de Urgență sau al persoanelor împuternicite în acest scop.

Cei care realizează lucrările de igienizare prin utilizarea focului deschis, fără asigurarea măsurilor legale riscă sancțiuni contravenționale sau după caz, chiar răspunderea penală.”, a transmis ISU Cluj.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate