fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

fotografie TurdaNews

Pe rolul Judecătoriei Turda a fost înregistrat Dosarul 2119/328/2021, în cursul zilei de ieri, în care Râza Alin Ioan, din Ceanu Mare, este acuzat de act sexual cu un minor. 

Tânărul de 21 de ani din Ceanu Mare a fost reținut de polițiști la mijlocul lunii martie 2021, iar apoi a fost arestat preventiv.

„La data de 17 martie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Câmpia Turzii au depistat și reținut pentru 24 de ore un tânăr de 21 de ani, din comuna Ceanu-Mare, județul Cluj, cercetat într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de viol în formă continuată și act sexual cu un minor.

În urma probatoriului administrat a reieșit faptul că în perioada decembrie 2020 – ianuarie 2021, tânărul în cauză ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră în vârstă de 14 ani, profitând de starea de teama pe care acesta i-o cauza”, a precizat IPJ Cluj.  

Citește și:

Detaliile TERIFIANTE ale minorei de 14 ani, violată de mai multe ori, de un tânăr din Ceanu Mare! (UPDATE: Sora lui spune că totul este o înscenare!)

În momentul în care a fost arestat preventiv, Râza Alin Ioan a fost acuzat de viol și act sexual cu un minor.

„Minora a fost contrânsă în ultimele luni și violată de către inculpat. El o amenința că în cazul în care nu întreține relații sexuale cu el, membri din familia ei vor suferi răni grave. O lua cu mașina din diferite locații de lângă Câmpia Turzii și o obliga să îl însoțească la o garsonieră, unde o viola. Tânăra era apoi amenințată cu bătaia pentru ca să păstreze secretul. În cele din urmă, minora le-a povestit tot adevărul părinților, iar aceștia au anunțat organele de cercetare”, au arătat surse judiciare, citate de Ziar de Cluj.

Sora presupusului violator ne-a contactat și ne-a spus că nu este nimic adevărat din ceea ce susține Parchetul Turda.

”Nu este nimic adevărat că o violat-o, nici altceva! Totul este o înscenare de la fată și nu permitem ca numele fratelui meu să fie tarșâit în mocirlă în halul ăsta. La dosar nu este nicio probă, doar declarația fetei, care a vrut să se răzbune”, acuză sora celui arestat preventiv, Alina L.

În cursul anului 2020, la Judecătoria Turda au fost înregistrate 6 dosare penale pentru act sexual cu un minor, un număr dublu comparativ cu anul precedent.

De regulă, instanța turdeană a dat condamnări cu suspendare în astfel de cazuri (act sexual cu un minor), însă în cazul prezentat mai sus este vorba de o situație mult mai gravă, fiind vorba și de viol în formă continuată, conform acuzațiilor aduse la arestarea preventivă.

Conform legii, tânărul acuzat riscă între 5 și 12 ani (art. 218 CP alin. 3 lit. c, victima nu a împlinit 16 ani) pentru viol, în timp ce actul sexual al unui major cu un minor se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Tudor · 09:57 11.04.2021
    la puscarie pe viata !
    treaba cu violul este cu 2 taisurii ; in ziua de azi nu prea cred ca se poate repeta un viol... fara sa se reclame! Nu traim in 1900 ; ai atitea posibilitati sa faci o reclamatie , este atit de promovat in mediul virtual si in televiziune : SA SE RECLAME FARA A SE PIRDE TIMP SI ITI ACORDA AJUTOR !

    Ce nu pot sa inteleg !!! sa intreti relati sexuale cu un minor !!! i-ai stricat toata copilaria inocenta... esti dement , si locul tau nu i intre oameni! 

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate