fbpx
Scrie un comentariu

coronavirus situatie

Restricțiile din timpul săptămânii ar putea fi eliminate în municipiul Cluj-Napoca în următoarele zile. Potrivit datelor transmise de DSP Cluj, incidența cazurilor de COVID-19 din ultimele 14 zile/1000 locuitori a ajuns în acest moment la 7,51.

 La Turda potrivit ultimelor date furnizate de DSP Cluj sunt 338 de cazuri cu o incidență de 6,08 la mia de locuitori, la Câmpia Turzii există 214 cazuri active cu o incidență de 7,78 la mie.

În cursul zilei de ieri TurdaNews informa despre faptul că orașul vecin a „depășit bariera critică” de 7,5 cazuri la mia de locuitori fapt ce atrage dupăă sine restricții toată săptămâna, decizie care a fost de altfel luată ieri în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență cu aplicabilitate începând de astăzi!

Concret, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Cluj a decis vineri impunerea de restricţii suplimentare în municipiul Câmpia Turzii, după ce incidenţa cazurilor de COVID a trecut de 7,5 la mia de locuitori.

Potrivit deciziei CJSU Cluj prin Hotărârea nr. 68/09.04.2021, noile restricţii intră în vigoare de sâmbătă, 10 aprilie și vor fi valabile pe tot parcursul săptămânii, până când rata infectărilor coboară sub 7 la mie.

 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator