fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

pharmafind

Aplicația PharmaFind este o aplicație nouă pe piață și recent introdusă în Municipiul Turda care le permite utilizatorilor să găsească produsele farmaceutice dorite evitând deplasările la mai multe farmacii.

Aplicația este gratuită pentru utilizatori și este disponibilă atât pentru iOS cât și pentru Android. Scopul aplicației PharmaFind este de a ajuta farmaciile și pacienții să comunice rapid și eficient prin folosirea tehnologiei.

Cum funcționează?

Descarci aplicația din Google Play sau Apple Store, îți creezi rapid un cont și ai imediat la dispoziție o hartă cu farmaciile din Cluj-Napoca și împrejurimi.  Printr-un click pe numele farmaciei care te interesează poți vedea informații despre aceasta, cum ar fi adresa, orarul de funcționare, sau poți comunica direct cu un farmacist, care te poate ajuta să verifici disponibilitatea unui produs sau îți poate oferi recomandări și informații despre produsele dorite.

“Ideea PharmaFind a venit dintr-o nevoie. Fiind proaspăt părinte și găsindu-mă în situația în care aveam de procurat o rețetă, într-un timp scurt, mi s-a întâmplat să iau cateva farmacii la rând pentru a găsi toată lista. M-am gândit cât de simplu ar putea fi dacă în locul timpului petrecut, grăbit, de la o farmacie la alta, aș putea să întreb printr-un mesaj, farmaciile din apropiere și să merg direct la farmacia cea mai apropiată. Pentru a ajunge la ziua de azi, a fost nevoie, desigur, de o echipă minunată cu aceeași viziune, cu dorința de a crea ceva util comunității în care trăim, din puținul timp liber al fiecăruia” spune Cosmin Andrei, unul din fondatorii PharmaFind.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate