fbpx

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Florin Citu restrictii

Premierul Florin Cîțu a anunțat luni formarea unui comitet interministerial care să gestioneze revenirea la normalitate de la 1 iunie.

„Mă uit la evoluția zilnică a cazurilor, avem un platou care se menține de aproape o săptămână. Mult mai important, pe București avem o stabilizare, chiar scădere. Ilfov – avem un platou, Timiș – scade

Incidența cumulată a cazurilor la mia de locuitori, Bucureștiul scade ușor. Vă cer în continuare să aveți răbdare, măsurile dau rezultate, funcționează. Așteptăm o îmbunătățire, dar nu se poate fără să păstrăm ce avem acum.

Presiunea a fost și rămâne în spitale. Comitetul interministerial: avem nevoie să arătăm românilor momentul când vom reveni la normalitate. 1 iunie e primul pas și trebuie pregătit.,...” explică Cîțu.

Premierul mai sune că nu se va schimba ora de închidere a magazinelor în localitățile care au rata de infectare COVID-19 peste 4 la mia de locuitori, deoarece această măsură dă rezultate.

De asemenea, Cîţu a anunţat că în România nu vor fi utilizate certificatele verzi digitale pentru călătorii. "Fără discuţii. În România nu se va aplica certificatul verde, românii vor merge în vacanţă fără", a declarat Florin Cîţu, luni, în timpul unei conferinţe de presă.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate