m install
petlinii
nello construct

Infracțiuni rutiere la Tureni și Ploscoș

floris

La data de 2 aprilie a.c, în jurul orei 10.40, în cadrul activităților de asigurare a siguranței traficului rutier, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au depistat un bărbat de 47 de ani, din comuna Ploscoș, care se deplasa cu un autoturism în afara  comunei menționate anterior, deși nu deținea permis de conducere.

În cursul aceleiași zile, în jurul orei 12.00, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au depistat o tânără de 17 ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa cu un autoturism în localitatea Tureni, deși nu deținea permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii s-a stabilit faptul că autoturismul i-ar fi fost încredințat tinerei de către deținătorul autoturismului.

În cauză sunt efectuate cercetari privind săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și încredințare a unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: