fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

coronavirus medici 2304 fg 1

În timp ce unii protestează și susțin că "nu există COVID" și că "medicii sunt criminali", există și persoane care au trecut prin experiența personală a acestei boli care continuă să ascundă numeroase necunoscute.

Este cazul unei tinere a cărei mamă a fost nevoită să se interneze în spital, din cauza agravării situației. Iar internarea s-a făcut la Spitalul Turda, acolo unde după eforturi susținute s-a reușit vindecarea ei.

Iar tânăra a cărui mamă a trecut prin emoțiile drumului spre vindecarea de COVID, și-a exprimat recunoștința pe pagina de Facebook a Spitalului Turda.

"Nu știam  ce să fac pentru a putea mulțumi tuturor celor care m-au ajutat în boala gravă (Covid19) care a lovit-o pe mama mea, așa că încerc să o fac cu aceste rânduri.

Au fost zile grele, lungi și pline de suferința dar cu  îngrijirea acordată, profesionalismul și disponibilitatea întregului departament de boli infectioase mama mea si-a revenit.

Vor trece luni și ani, dar nu voi uita niciodată  ceea ce ati făcut pentru mama mea. Eu și familia mea vă vom fi recunoscători pentru totdeauna. Un nesfârșit mulțumesc doamnei doctor Fogasi si tuturor asistentelor. Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti", a transmis Corina Ilinca.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate