fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Actiune Secția 6 Florești

La data de 2 aprilie a.c., sub autoritatea Instituției Prefectului, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, Grupării Mobile "Ștefan Cicio Pop", poliţişti locali și reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, au continuat activitățile în vederea limitării răspândirii virusului COVID-19.

170 de polițiști și jandarmi au acționat în sistem integrat în ultimele 24 de ore, fiind controlate zonele aglomerate, societăți comerciale, baruri, terase și săli de jocuri de noroc, de pe raza întregului județ.

În cadrul acțiunilor desfășurate au fost legitimate peste 1.100 de persoane și au fost verificate circa 120 de societăți comerciale.

Totodată, au fost oprite pentru control aproximativ 110 mijloace de transport persoane, fiind verificat modul în care persoanele respectă măsurile de protecție pentru prevenirea răspândiri virusului COVID-19.

Nerespectarea acestor prevederi a impus aplicarea unui număr de 86 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 21.000 de lei

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate