fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

4 Comentarii

sadbg 512x256

O angajată a Poliției Locale Turda a decedat, în urma unei unei infecții cu noul coronavirus, care a fost fatală. Decesul a fost anunțat azi de către Poliția Locală.

”Odihnă veșnică!

Regretăm dispariția timpurie a colegei noastre, Ioana Maria Valerio

Transmitem condoleanțe familiei îndurerate și celor apropiați.

Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a transmis Colectivul Serviciului Public Poliția Locală Turda, pe siteul instituției.

Conform unor surse, situația ar putea fi mai delicată în cadrul Poliției Locale Turda, unde ar putea exista mai multe cazuri de infectări.

La Spitalul Turda, în cursul acestei săptămâni erau circa 90 de persoane internate cu COVID, iar conducerea Spitalului face demersuri pentru suplimentarea numărului de paturi.

La Turda, incidența cazurilor a ajuns azi la 5,83 cazuri la mia de locuitori, adică 324 de cazuri noi (active), în intervalul 16.03.2021-29.03.2021.

UPDATE, 3 aprilie:

”Am luat legătura cu conducerea DSP, aflând faptul că, numita V. I. - polițist local la Turda, s-a prezentat în data de 26.03 la Spitalul din Turda în stare severă. I s-a făcut un test rapid, fiind confirmată cu Covid, ulterior decedând. În acest moment există o anchetă la nivelul DSP, după finalizarea acesteia voi putea să vă ofer mai multe detalii.

Pacienta la momentul confirmării cu Covid a fost introdusă în platforma Corona Forms, sub acest aspect nefiind niciun dubiu de eroare sau altă ilegalitate. Se verifică dacă doamnei i s-a administrat vreo doză de vaccin sau nu, însă este cert faptul că doamna se încadra la categoria de risc, putând fi programată la vaccin, de către angajator sau personal. Dacă există vreun dubiu cu privire la vreo eroare pe linie internă, despre aceste aspecte pot oferi detalii cei din Primăria Turda sau conducerea Poliției Locale Turda.”, a precizat prefectul Tasnádi Szilárd.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Doru · 19:23 03.04.2021
  Acum incearca sa dea vina pe biata femeie spunand ca a mers in concediu de odihna inainte sa se imbolnaveasca. Asta e o minciuna! A avut simptome inainte. Cati dintre colegii dansei au fost infectati? Cel putin 16! Ai zice ca nu-s asa multi, dar cand te gandesti ca sunt vreo 60 de toti... Erau toti in concediu de odihna cumva inainte de infectie? 
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Tudor · 09:43 05.04.2021
   @Doru HAI CA TE DAI DE GOL SINGUR! 🤐
   ,, A avut simptome inainte ." de a merge in concediu! 
   sa inteleg ca doamna asa cu virus s-a dus in concediu???? sa le mai de-a si la alti?
   Bai frate ! cind ai simptome! te duci la doctor si gata! iti bagi picioru in el concediu!!!! Da vezi tu.... concediu este concediu!!! sa vada lumea cum ne petrecem si le dam si la altii din simptome...
   RIP ! 

 • Acest comentariu este nepublicat.
  Doru · 03:02 06.04.2021
  A zis cineva ca nu a mers la doctor? Sau ca a mers undeva in afara de acasa si apoi in spital in "concediul" asta? Da, a inceput sa se simta rau cu zile inainte ca doar nu s-a trezit in 26 cu simptome si imediat a mers la spital.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Tudor · 14:08 06.04.2021
   @Doru 1- cind mergi la doctor- medic... in ziua de azi primul lucru iti face un test ! daca a avut simptome ; 100% i facea testul! l-a facut?
   2- tu ai specificat ca a mers in concediu... ,,  a mers in concediu de odihna inainte sa se imbolnaveasca. Asta e o minciuna! A avut simptome inainte  "  

   nici tu nu sti ce vrei sa spui corect...

   Corect si la subiect in ziua de azi :
   ai simptoma? la medic sau la centru privat pentru un test! URGENT
   NU MERGI ACASA SI ASTEPTI ; SAU DE FRICA DA DE TRECE SI SCAP...
   Toate astea e platesc , mai ales cind ai si alte probleme de sanatate!
   In sfirsit , pacat de toate sufletele astea ce se duc cu zgarciul asta mortal de COVID...
   RIP
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate