fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

caine impusacat 1

Oscar, un câine din rasa ciobănesc german a fost adoptat de câteva zile de o familie din satul Săcel comuna Băișoara.

După 4 zile în care a găsit stăpâni iubitori și părea că patrupedul se află în siguranță, noii stăpâni l-au găsit împușcat în propria curte de persoane care până acum au rămas neidentificate.

Deocamdată nu se știe cine a comis atrocitatea, câinele a fost transportat la USAMV Cluj pentru necropsie. Oscar avea 12 plăgi împușcate, iar acum poliția a deschis o anchetă pentru a identifica făptașul.

”Am sunat la 112 cand l-am gasit in curte, iar la fața locului au sosit de la criminalistică, de la arme si muniții, șeful de post din comuna respectiva, împreună cu medicul veterinar. Cainele a fost dus la USAMV CLUJ pentru autopsie și pentru a determina cu ce arma a fost împușcat si ce calibru.

Așteptăm rezultatul de la autopsie ca să putem formula plângere penală împotriva acestui criminal pe care nu îl pot numi altcumva. Nu stim cine a tras cu arma si cine are arma in sat. Așteptăm rezultatele anchetei”, a scris Sebi, proprietarul câinelui, citat de stiridecluj.ro

Poliția animalelor este așteptată să ia măsurile care se impun, o amendă este o sancțiune mult prea ușoară pentru cel care a comis fapta, din păcate legislația în România în astfel dec azuri este mult prea permisivă. În țările din Occident astfel de fapte sunt pedepsite cu ani grei de închisoare.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Marius · 18:03 02.04.2021
    Cum naiba să nu se ştie cine are armă în satul ăla? E armă de vânătoare şi e înregistrată. Ultimul prost din poliţie îl găseşte într-o zi DACĂ SE VREA!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate