fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

botez Viisoara

În timp ce incidența cazurilor COVID  a trecut la Viișoara de 6, duminică s-a organizat un „botez” fără respectarea normelor de protecție sanitară.

La Viișoara sunt 36 de cazuri active de COVID19, iar autoritățile au înăsprit măsurile de protecție sanitară, cu toate acestea unii continuă să sfideze regulile.  

Recent pe rețelele de socializare au apărut poze cu mai mulți reprezentanți ai bisericii Maranata din Viișoara care participă la un botez, fără măști de protecție , distanțare socială sau alte măsuri ce trebuie luate în plină criză sanitară.

Poliția s-a sesizat în acest caz și a aplicat amenzi organizatorului în valoare de 2.000 de lei alte opt persoane urmând să fie sancționate.

Nu știam de acest eveniment, este o biserică nou apărută la noi, Maranata ce ține de cultul pensticostal. Poliția a aflat de situație și a amendat organizatorul, au mai fost identificate alte 8 persoane ce vor fi sancționate, de la noi nu au autorizație...” explică primarul Ioan Roman, pentru TurdaNews.

Din pozele puse pe Facebook, se vede cum cei prezenți nu respectă nicio măsură se protecție, fiind fără măști și fără să respecte distanțarea socială recomandată.

Mai multe focare de COVID au apărut, în diverse localități, după întruniri de acest gen. Cazuri concrete sunt la Turda, Tureni, Tritenii de Jos dar și în alte localități din județ.

Citește și: Întrunire religioasă, fără nicio protecție COVID, la Viișoara!

UPDATE:

"În urma publicării unor fotografii care au surprins încălcarea prevederilor impuse în perioada stării de alertă pe durata unei procesiuni religioase dintr-un lăcaș de cult situat în comuna Viișoara, menționăm faptul că polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii s-au sesizat din oficiu, în cauză  fiind desfășurate verificări.

După clarificarea stării de fapt au fost luate măsurile legale conform Legii 55/2020, cuantumul amenzilor aplicate fiind de 5.000 de lei.", a precizat IPJ Cluj.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate