fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

razvan chereches 1

Răzvan Cherecheș, profesor de sănătate publică în cadrul Universității Babeș Bolyai, și-a dat ieri demisia din funcția de consilier onorific al Ministerului Sănătății. Vlad Voiculescu a vorbit pe această temă și a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Cherecheș.

„ Am toată aprecierea şi tot dragul pentru domnul profesor Răzvan Cherecheş. E un om excepţional care a contribuit prin efortul propriu la comunicarea în această pandemie. Poate că am evaluat, am avut aşteptări diferite. A fost un consilier onorific cu care ne-am sfătuit poate că nu destul de des şi poate că nu de fiecare dată opiniile dânsului au putut fi transpuse în practică. Recunosc că şi mie din afară lucrurile îmi par mai simple câteodată până să intru într-o organizaţie. E o echipă solidă la Ministerul Sănătăţii din care fac parte şi consilieri onorifici şi lucrul ăsta vă asigur că va dăinui. Cu domnul profesor Răzvan Cherecheş cu siguranţă ne vom sfătui în continuare, îi vom cere ajutorul şi o poate face şi dânsul dacă vreodată va dori să ne sfătuim sau să facem lucruri bune împreună”, a afirmat Ministrul Sănătății.

Demisia nu îl împiedică pe 'profu' de sănătate publică', după cum este cunoscut, să posteze pe rețelele de socializare videoclipuri scurte și la obiect legate de pandemie și de noul coronavirus. Întrebarea de astăzi: "măștile ne protejează de infecție? am auzit un parlamentar român spunând că acestea sunt, de fapt, un risc asupra sănătății noastre". 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate