fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

harta vaccin

Începând de astăzi, 25 martie, harta centrelor pe tipuri de vaccin a devenit activă și este disponibilă pe site-ul de informare https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/. Aceasta cuprinde toate centrele de vaccinare active în platformă, tipul vaccinului administrat în acestea, numărul locurilor disponibile și numărul persoanelor înscrise pe lista de așteptare.

Harta este interactivă și fiecare utilizator poate filtra afișarea centrelor pe județe sau pe numărul locurilor disponibile. De asemenea, sunt afișate statistici privind numărul total al persoanelor înscrise pe listele de așteptare pentru fiecare dintre cele trei vaccinuri produse de companiile farmaceutice: Pfizer/BioNTech, Moderna și Oxford/AstraZeneca.

În ultimele 24 de ore, 2.765 de persoane s-au vaccinat împotriva noului coronavirus în județul Cluj, 322 cu prima doză iar 2.443 cu doza de rapel. La nivel național au fost administrate 58.886 de doze de vaccin anti-Covid-19: 47.116 Pfizer, 4.254 Moderna și 7.516 AstraZeneca. În acest moment, 1.861.646 români au fost imunizați prin vaccin.

De asemenea, sunt așteptate mâine 162.000 de doze de vaccin Moderna și alte 48.000 de doze de vaccin AstraZeneca au intrat deja în țară.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate