fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

platformă

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare a declarat că se va putea afla timpul de așteptare până la vaccinarea efectivă, dar și tipul de vaccin utilizat.

Motivul? Mulţi oameni tind să renunțe la programări, chiar dacă au așteptat o lungă perioadă de timp până să le vină rândul, unul dintre principalele motive fiind acela că nu cunosc vaccinul alocat respectivului centru şi doresc să îl schimbe. 

„Sunt câteva elemente esenţiale care vor fi schimbate la platforma de programare. Primul aspect care urmează să fie disponibil este estimarea timpului probabil al vaccinării, perioada, intervalul de timp în care persoana care se înscrie pe lista de aşteptare va putea fi vaccinată efectiv. Al doilea lucru, încercăm să transparentizăm tipul de vaccin din respectivul centru de vaccinare, pentru că o persoană care stă poate 30 de zile pe lista de aşteptare, ajunge să se programeze într-un centru şi îşi dă seama că nu vrea să se vaccineze cu acel vaccin, ceea ce pentru noi nu ar trebui să se întâmple”, a declarat Gheorghiță la Digi24.

Totodată, acesta a precizat că toate vaccinurile utilizate sunt eficiente în lupta cu noul coronavirus, iar faptul că există mai multe tipuri de ser permite ca un număr mai mare de persoane să poată fi imunizate.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate