fbpx

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

autostrada transilvania dezastru

La finele lunii februarie TurdaNews informa despre faptul că s-a reziliat contractul cu firma Straco de pe lotul Chețani-Câmpia Turzii al A3.

Compania Straco se află în insolvența, șantierul lotului Chețani-Câmpia Turzii fiind practic abandonat. Aceeași firmă efectuează lucrările și la Pasajul Domneși, însă mare parte din lucrări sunt subcontractate.

La finele anului trecut, specialiștii din infrastructură au fost de părere că lotul de autostradă dintre Câmpia Turzii și Chețani este mai aproape de reziliere decât de deschidere în 2021. Iată că acest lucru s-a adeverit.

Acum cei de la Pro Infrastructură au realizat o nouă filmare pe segmentul respectiv de autostradă, cu dezastrul lăsat în urmă de constructor.

Vă prezentăm mai jos imaginea dezastrului in derularea proiectelor de infrastructură. Stadiul șantierului de pe autostrada A3 lot Chetani -Campia Turzii, la 6 ani de la semnarea contractului și la cateva zile dupa rezilierea lui. Fără comentarii”, au transmis cei de la API.

CNAIR a notificat asocierea condusă de Straco Grup despre rezilierea contractului privind lucrările la tronsonul Chețani- Câmpia Turzii.

Rezilierea efectivă a contractului va intra în vigoare în 14 zile de la notificarea antreprenorului. După rezilierea contractului, acest tronson de autostradă va fi din nou evaluat și scos la licitație.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate