fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

cazuri COVID

Afirmația îi aparține Prefectului de Cluj, Tasnadi Szilard. În toate unitățile medicale din țară situația este similară.

„Dimineață mai erau 7 locuri disponibile la ATI, dar cel mai probabil s-au epuizat. Nu pot să zic că este neapărat o explozie de cazuri, dar se confirm o creștere continua de cazuri pe raza județului. Medicii se luptă din răsputeri pentru a ține toată această situație sub control, însă cu toate acestea situația epidemiologică nu arată prea bine. Sperăm ca pe viitor lucrurile să se mai reglaze”, a declarat pentru monitorulcj.ro Szilard Tasnadi, prefectul Clujului. 

În acest context, Florin Cîțu a cerut ca de luni, 15 martie, Inspecția Sanitară de Stat să verifice în fiecare zi numărul de paturi ocupate la terapie intensivă Covid în întreaga țară.

Inspecția Sanitară de Stat va verifica în fiecare zi numărul de paturi ocupate la terapie intensivă Covid în întreaga țară. În urma verificării, premierul ar uma să primească un raport la ora 9 dimineața, care ar trebui să coincidă cu raportările făcute de managerii fiecărui spital din țară.

Între timp, Europa este în alertă odată cu venirea celui de al treilea val de Covid-19. În acest sens, țările vecine au luat deja primele măsuri. Ungaria a închis de luni, 8 martie, școlile și grădinițele astfel încât cel puțin o lună cursurile să se desfășoare numai online, iar în ceea ce privește comerțul, este permisă funcţionarea doar a magazinelor cu produse de bază, precum supermarketurile, farmaciile sau benzinăriile. De asemenea, autoritățile din Austria au dat ordin pentru a inchide stațiunile de schi.

Citește șiSpitalele din Cluj abia fac față pandemiei, locurile la ATI sunt aproape ocupate în totalitate!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate