fbpx

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

incendiu baraca

Seara trecută a avut loc o intervenție a pompierilor turdeni pentru stingerea unui incendiu, care a cuprins o casă de locuit situată pe strada Ialomiței din municipiul Câmpia Turzii.

În momentul sosirii la locul evenimentului casa, cu o suprafață de circa 30mp, ardea generalizat, iar conform relatărilor persoanelor de la fața locului a avut loc și o explozie înăuntrul acesteia înainte de sosirea echipajelor de pompieri și a SVSU Câmpia Turzii.

Flăcările au fost stinse în cca 15 minute după sosirea la fața locului, iar, ulterior, pompierii au găsit înăuntrul casei distruse corpul unui bărbat de cca 70 de ani care prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

La fața locului au intervenit două autospeciale pentru stins incendii din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda, una din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Câmpia Turzii și un echipaj SAJ.

Contactat de TurdaNews, maiorul Biriș Andrei, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj spune că cercetările au fost definitivate, totul ar fi pornit de la o acumulare de gaze, explozia fiind urmată de un incendiu violent.

„Este vorba despre o utilizare defectuoasă a unui aparat de gătit, respectiv un aragaz, au apărut acumulări de gaze iar de acolo a pornit întreaga tragedie” explică Biriș.

Citește și: VIDEO - Incendiu la Câmpia Turzii! Ar exista și o victimă! (UPDATE)

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate