marian morar
m install
nello construct

VIDEO – Mureșan Paul Cristian – ”Porumbaru”, arestat preventiv pentru că ar fi amenințat jandarmii! (UPDATE)

zamblau eugen

Judecătoria Turda a dispus arestarea preventivă, pentru o durată de 30 de zile, începând cu data de 4 martie 2021 și până în 2 aprilie 2021, inclusiv, a turdeanului Mureșan Paul Cristian, zis ”Porumbarul”, care ar fi amenințat un echipaj de jandarmi.

”În temeiul art. 226 alin. 1 şi alin. 2, raportat la art. 223 alin. 2, art. 202 alin. 1, alin. 3 din Codul de procedură penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda şi, în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului M. P.C. cunoscut sub porecla de „P.”, cunoscut cu antecedente penale, necăsătorit, fără loc de muncă, fără ocupaţie, studii 8 clase, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj prev. de art. 257 alin. (1) şi (4) C.pen., rap. la art. 206 alin. (1) C.pen, pe o durată de 30 zile, începând de astăzi 04 martie 2021 până în data de 02 aprilie 2021 inclusiv. În temeiul dispoziţiilor art. 272 raportat la art. 275 alin. 6 Cod procedură penală, onorariul apărătorului desemnat din oficiu av. Adela Chesăuan, în cuantum de 313 de lei, se suportă din fondurile Ministerului Justiţiei. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 04 martie 2021, ora 10.45.”, se precizează în încheierea finală din camera de consiliu cu nr. 26/2021.

Incidentul s-a produs în zona Materna, săptămâna trecută.

Nu se știe exact de la ce a pornit incidentul, însă pe filmare se aude o femeie care spune jandarmilor să nu-l mai agreseze că și-a pus masca de protecție.

UPDATE, 9 martie 2021:

”Inculpatul a adresat direct, nemijlocit, amenințări cu moartea și alte acte de violență, persoanei vătămate, jandarm din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj – Detașamentul 4 Turda, membru al unei patrule aflate în exercitarea atribuțiilor de menținere a ordinii și liniștii publice pe raza municipiului Turda. Inculpatul a amenințat persoana vătămată deoarece aceasta îl legitimase în vederea sancționării contravenționale, întrucât inculpatul nu purta mască de protecție în timp ce se afla în loc public, respectiv în fața Complexului Comercial Materna din Turda”, a precizat primul procuror Călin Cioban, citat de Foaia Transilvană.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2