fbpx

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

s604x0 Femeie batuta in supermarket

Denisa, o turdeancă de 33 de ani, s-a prezentat azi la IML Cluj, pentru a obține un certificat-medico legal, în urma unei agresiuni pe care a suferit-o în cursul zilei de sâmbătă, în timp ce se afla la serviciu, la un hypermarket turdean.

Ea a reclamat faptul că a fost atacată din senin de o femeie intrată în magazin direct de pe stradă, parcă cu scopul clar de a o lua la bătaie, deși susține că nu o cunoaște dec ât din vedere și că nu a avut niciodată vreo discuție cu ea!

„Tocmai aranjam cafeaua pe un raft, când, brusc, m-am trezit abordată de o femeie – între 40 şi 45 de ani – pe care o ştiam doar din vedere, clientă a noastră, cu care nu schimbasem, până atunci, măcar o vorbă, darmite să fi avut vreo discuţie în contradictoriu. Mi-a zis doar atât: „Tu eşti?” Apoi, fără să mai spună ceva, m-a trântit la pământ şi a început să mă lovească. Am căzut rău, dând cu capul şi umărul de gresie, iar norocul meu a fost că m-au salvat, din braţele ei, oamenii de ordine şi soţul, tocmai când mă pocnea mai abitir!”, a pobestit Denisa pentru BZC.ro.

În urma incidentului, au fost chemați polițiștii, care le-au luat declarații celor două femei implicate în altercație, după care Denisa a fost la secția de Urgențe a Spitalului Turda, pe foaia de ieșire primită menționându-se: „excoriaţie cervicală pe partea dreaptă, ca urmare a unei posibile agresiuni”.

„În tot acest timp, când poliţiştii o duceau pe atacatoare într-o încăpere alăturată, aceasta urla la mine şi mă ameninţa cu bătaia, spunându-mi că mă va distruge, imediat ce va scăpa de acolo. Acest fapt mă face să cred că individa respectivă - ori m-a confundat cu cineva, ori are probleme cu capul, fiindcă  nu pot să-mi explic nicicum ce i-o fi căşunat tocmai pe mine. De asemenea, analizând faptele, am realizat că respectiva venise direct din stradă, hotărâtă să mă atace şi nu cumpărase nimic de la noi, avea coşul gol”, a mai relatat tânăra agresată, pentru sursa citată.

IML Cluj i-a dat între 2-3 zile de îngrijiri medicale, iar Denisa spune că va face plângere la Poliție și în justiție, pentru că o astfel de faptă trebuie pedepsită.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Marcelinooo · 21:40 08.03.2021
    Bagata la pușcărie sa se liniștească.. vad ca si femeile devin bombardiere pe metrul pătrat.. sau poate ia crescut ceva între picioare...mie JENĂ de lumea asta de astăzi.. fără valori si fara D zeu
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate