fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

20210305 125905

Vineri, la Turda s-a inaugurat clinica de cardiologie Prevent. Dotată cu aparatură de ultimă generație, noua clinică își propune să se adreseze pacienților din zona Turzii, dar și de pe valea Arieșului.

Investiție a soților Andrei și Ioana Ciucă, ambii medici, care au deschis prima clinică de acest gen la Alba Iulia, clinica Prevent de la Turda este situată pe strada Libertății nr. 9, la artera principală, în vecinătatea sensului giratoriu de la intersecția străzilor Libertății cu Dr. Ioan Rațiu.

Cele mai moderne dotări, îmbinate cu dedicarea, profesionalismul, cunoștințele și respectul medicilor care oferă pacienților servicii de cardiologie comparative cu cele din Vest, sunt ingredientele pe care mizează cei doi medici antreprenori.

”De astăzi ne bucurăm că avem deschisă la Turda noua clinică. Ne bucurăm și de prezența doamnei doctor Erika Jenei aici la Turda, care o să fie omul nostru permanent. Echipa este mai mare, vor fi 6 medici cardiologi, dar doamna doctor va fi aici zi de zi, ceilalți vor veni pe măsura adresabilității. O să avem cardiolog cu ultraspecializare pediatrică, pentru pacienții cei mici, o să avem care sunt specializați în doplere, aritmologie, o să avem de tot felul, dar doamna doctor va fi aici toată ziua pentru pacienți, așa că pacienții care vor vrea să vină, să știe că au medicul lor cardiolog, care e aici zi de zi, cred că o să se bucure”, a spus fondatorul Prevent, medicul Andrei Ciucă.

”Sunt medic specialist cardiolog și mă simt onorată să fac parte din echipa Prevent. Din data de 8 martie așteptăm pacienții cu drag și, după cum ați aflat și până acum, o să facem EKG-uri și interpretare gratuit. Aștept atât pacienții bolnavi, cât și pacienții care vor un control cardiologic”, a transmis medicul Erika Jenei.

Pentru cei interesați, numărul pentru contact este 0746.447.268.

Vezi mai jos un videoreportaj realizat la inaugurarea acestei clinici:

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate