fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

protest masca 3

Peste 30 de persoane s-au adunat azi în fața clădirii Prefecturii Cluj, pentru a protesta împotriva obligativității vaccinării, conform cluj24.ro.

Protestatarii au fluturat afișe pe care scria ”Stop dictaturii” și ”Libertate”.

Deputatul de Cluj al AUR, Ile Coleșa, spune că există un proiect legislativ prin care se urmărește vaccinarea obligatorie a populației.

”Anul trecut am participat împreună cu 2 prieteni din Cluj la mitingul din parcul Izvor care cerea Parlamentului să mențină vaccinarea opțională (contra PL-x 399/2017).

Pe 22 februarie 2021, George Simion, liderul grupului AUR de la Camera Deputaților (în comitetul liderilor), a retrimis la comisie legea respectivă care urma să intre la vot.

Proiectul legii vaccinării obligatorii din 2017 trebuie respins. Conform acestuia, cu toții, nu doar copiii, vom putea fi vaccinați, indiferent dacă vrem sau nu vrem, doar la un ordin de ministru. Atât. La ordinul unui Vlad Voiculescu, Nelu Tătaru sau Raed Arafat, indiferent de ce părere aveți sau ce contraindicații aveți, dvs sau copiii dvs.

În anul care s-a scurs, lucrurile au luat-o razna. În Parlament vin multe ordonanțe și legi care propun măsuri restrictive, care contravin drepturilor fundamentale, de data aceasta motivul fiind pandemia.

La fel, trebuie respinse din fașă orice tentative de pașaport de vaccinare și de limitare a libertăților. Singuri în Parlament nu vom reuși, suntem prea mici încă. E nevoie de voi, cei care puteți, să ieșiți și să luptați pentru libertate. (...) Nu contra vaccinării, dar pentru LIBERTATEA de a decide.”, a transmis Ilie Coleșa.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate