fbpx

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

gheparzii

După un lung proces de planificare și pregătire, în această săptămână, „Geparzii Transilvani” au participat la un exercițiu cu trageri reale de luptă în apropierea bazei militare din Bemowo Piskie.

La operația „Sobiesky", alături de partenerii polonezi, americani, britanici și croați din cadrul Grupului de Luptă din Polonia, au participat și forțe poloneze din Brigada 15 Mecanizată, precum și elicoptere de tip Hind aparținând forțelor aeriene poloneze.

„Eforturile noastre au fost răsplătite prin posibilitatea de a ne antrena într-un cadru multinațional și de a asigura apărarea antiaeriană a forțelor implicate pe timpul desfășurării fazelor operației. Instruirea alături de parteneri ne oferă ocazia unică de a deveni mai buni, mai pregătiți și mai puternici împreună” informează reprezentanții Diviziei 4 Infanterie Gemina.

Reamintim că în luna februarie „Geparzii Transilvani", au executat un nou exercițiu cu trageri reale de luptă, în poligonul South Hills din Polonia, alături de noul comandant al Grupului de Luptă, locotenent-colonelul american, James Adler.

La exercițiu a asistat și echipa de recunoaștere sosită în Polonia la începutul acestei săptămâni, formată din reprezentanți ai Comandamentului Forțelor Întrunite și ai Statului Major al Forțelor Terestre.

Dislocarea artileriștilor antiaerieni din Turda reprezintă cea de-a VIII-a rotație a contribuției României la prezenţa aliată înaintată (enhanced Forward Presence -eFP) a Alianței Nord-Atlantice în Polonia.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate