fbpx

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

acc muncă Eckerle 1

De puțin timp s-a produs un accident la muncă la Eckerle Turda. Din informațiile noastre o femeie a fost călcată cu motostivuitorul!

Deocamdată nu se cunoaște starea femeii, la fața locului sunt echipaje de la ambulanță și poliția. Este al doilea accident de muncă petrecut în ultimele 24 de ore după cel de ieri de la Hotel A3 soldat cu decesul unui bărbat.

Revenim cu detalii. 

UPDATE:

Un echipaj SMURD a intervenit pe strada Luncii pentru a acorda ajutor medical calificat unei femei în vârstă de aproximativ 50 de ani.

„Femeia era conștientă și cooperantă, a suferit mai multe contuzii și sunt suspiciuni de traumatisme, după acordarea primului ajutor a fost transportată la spital” precizează maiorul Biriș Andrei de la ISU Cluj.

Așteptăm și poziția conducerii societății pe acest subiect, amănunte despre cauzele producerii accidentului de muncă și circumstanțele în care a avut loc acesta. Cu siguranță cazul va fi cercetat și de ITM Cluj.

UPDATE 2:

"În jurul orei 12.25 a fost primită o sesizare privind accidentarea unei femei în vârstă de 55 de ani, în timp ce aceasta se afla la locul de muncă, la o societate din municipiul Turda.

Din primele date, persoana ar fi fost accidentată de un motostivuitor, fiind necesară transportarea acesteia la o unitate medicală, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Sunt efectuate verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.", a precizat IPJ Cluj.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate