fbpx

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

chetani CT

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a adresat un ultimatum CNAIR pentru stabilirea deciziei de continuare sau reziliere a contractului pentru bucata nefinalizată de autostradă din tronsonul Chețani -Câmpia Turzii.

La finele lunii februarie, Cătălin Drulă, a anunțat că cel mai probabil CNAIR va rezilia contractul încheiat cu compania românească Straco pentru construirea lotului Chețani-Câmpia Turzii (15,69 km), parte din Autostrada Transilvania.

 „Am cerut Companiei de Drumuri, doamnei director de acolo să ia o decizie în cel mai scurt timp. Practic, săptămâna viitoare probabil că acolo se va încheia printr-o reziliere şi o relicitare a lucrărilor pe acel lot, pentru că, practic, pe acel lot nu se mai lucrează, fiind firma în dificultăţi financiare majore. Sunt lucrări de terminat, avem finanţare pentru ele, găsim alt constructor care să poată să le exercite şi finalizăm acea lucrare”, a declarat Cătălin Drulă, citat de AGERPRES.

Compania Straco se află în insolvența, șantierul lotului Chețani-Câmpia Turzii fiind practic abandonat. Aceeași firmă efectuează lucrările și la Pasajul Domneși, însă mare parte din lucrări sunt subcontractate.

Tronsonul Chețani – Câmpia Turzii (semnat în 2016) este într-un stadiu de execuție de doar 37%. 

De asemenea reprezentanții Asociației Pro Infrastructură solicită rezilierea imediată a contractului și relicitarea urgență a lucrărilor rămase de executat

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate