fbpx

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

2 Comentarii

angajata lesinata

În cursul zilei de ieri TurdaNews informa despre faptul că vânzătoarea de la magazinul KPA Clean de la Materna și-a pierdut conștiența  în timp ce se afla în interiorul magazinului, care este închis, servirea făcându-se la un gemuleț.

Trecătorii care au văzut-o au sunat la 112 pentru a cere ajutor, între timp în interiorul magazinului a pătruns un tânăr, pe gemulețul unde servea vânzătoarea. Femeia era pe burtă, poziția în care a stat mai bine de o oră, până a ajuns ambulanța. 

Cei de la descarcerare au adus o butelie cu oxigen, cu mască, pentru a o ajuta pe femeie să respire.

În momentul în care a ajuns ambulanța, cei de la intervenție s-au echipat corespunzător pentru un caz COVID, întrucât s-a transmis că vânzătoarea ar fi spus că a tușit în cursul serii, iar din acest motiv a fost considerată suspectă COVID. Acest lucru a fost confirmat în curusul serii de luni.

Conducerea KPA Clean spune că testul COVID a ieșit pozitiv dar femeia este asimptomatica cu gust și miros prezent și cu stare generală bună. Acum se află în izolare la domiciliu timp de 14 zile.

În legătură cu știrea apărută în mass-media Turdeana in legătură cu leșinul angajatei noastre in incinta magazinului situat în zona Turda-Materna menționăm următoarele:


Colega noastră într-adevăr in jurul orei 10 a suferit un soc in urma căruia și-a pierdut cunoștința pentru scurt timp.Asa cum sa precizat,un tânăr a întrat pe gemuletul folosit la servirea Clienților iar la scurt timp o colega din departamentul administrativ a ajuns la fața locului. A fost transportată la spitalul municipal anterior stabilindu-se si testul Covid pozitiv. Însă ne bucurăm să spunem ca la orele serii ,colegei noastre I sa permis reîntoarcerea acasa in carantină pentru următoarele 14 zile. Așadar,este asimptomatica cu gust și miros prezent și cu stare generală bună.


Magazinul a fost dezinfectat iar mâine reluam activitatea cu o colega suplinitoare în orarul obișnuit.


Vă mulțumim!”, a transmis conducerea KPA Clean

Citește și: Caz șocant la Turda! O vânzătoare și-a pierdut conștiența în interiorul magazinului! Suspectă COVID?!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate