fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

chetani CT

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat joi că săptămâna viitoare CNAIR va rezilia contractul încheiat cu compania românească Straco pentru construirea lotului Chețani-Câmpia Turzii (15,69 km), parte din Autostrada Transilvania.

 „Am cerut Companiei de Drumuri, doamnei director de acolo să ia o decizie în cel mai scurt timp. Practic, săptămâna aceasta – săptămâna viitoare probabil că acolo se va încheia printr-o reziliere şi o relicitare a lucrărilor pe acel lot, pentru că, practic, pe acel lot nu se mai lucrează, fiind firma în dificultăţi financiare majore. Sunt lucrări de terminat, avem finanţare pentru ele, găsim alt constructor care să poată să le exercite şi finalizăm acea lucrare”, a declarat Cătălin Drulă, citat de AGERPRES.

Compania Straco se află în insolvența, șantierul lotului Chețani-Câmpia Turzii fiind practic abandonat. Aceeași firmă efectuează lucrările și la Pasajul Domneși, însă mare parte din lucrări sunt subcontractate.

La finele anului trecut, specialiștii din infrastructură au fost de părere că lotul de autostradă dintre Câmpia Turzii și Chețani este mai aproape de reziliere decât de deschidere în 2021. Iată că acest lucru s-a adeverit.

Lucrările la acest lot de autostradă, cu o lungime de 16 kilometri, au început în 2016. Stadiul fizic de execuție este de doar 40%.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate