fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

aeroport

Începând cu 20 martie,pasagerii Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj vor avea posibilitatea de a călători spre diverse destinații din întreaga lume(Africa, Europa, Asia Centrală, Statele Arabe din Golf, Orientul Mijlociu, Subcontinentul Indian, Asia de Sud-Est) prin intermediul zborurilor de conexiune oferite de FlyDubai și Emirates Airlines.

„Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj apreciază decizia unui nou operator aerian, în speță FlyDubai, de a alege să opereze de la Cluj-Napoca și astfel, reiese clar că eforturile Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj de a relua traficul și de a depăși impactul negativ al crizei au efecte pozitive”, a transmis preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, Viorel Federiga.

„Reluarea zborului Cluj – Dubai și posibilitățile de conexiune oferite de acordul extins de codeshare între FlyDubai și Emirates, răspund necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe toate segmentele de trafic - respectiv trafic business, etnic sau turistic, oferind opțiuni atractive de călătorie. Conectivitatea trans-oceanică asigurată de un hub mondial cum este Dubai, va conduce la dezvoltarea relațiilor comerciale și de turism pentru întreaga regiune”, a declarat Directorul General al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, David Ciceo.

Zborurile spre Dubai vor fi regulate, miercurea și sâmbăta, iar destinația va fi operată de către compania aeriană FlyDubai.

Sursa: Monitorul Cluj

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate