fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

ani 30515100

Agenția Națională de Integritate a descoperit un funcționar al Primăriei Cluj-Napoca, care nu poate justifica o diferență de 500.000 de euro în declarațiile de avere! este vorba despre POP NARCISA ELENA,fost Inspector în cadrul Primăriei Municipiului Cluj Napoca.

”Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum total de aprox. 500.000 euro (constând în suma de 387.294 euro și suma de 631.906,91 lei), între averea dobândită și veniturile realizate de către POP NARCISA ELENA, fost Inspector în cadrul Primăriei Municipiului Cluj Napoca, în perioada 01 iulie 2007 – 31 decembrie 2016.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Cluj, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către POP NARCISA ELENA. 

De asemenea, Agenția Națională de Integritate a sesizat şi Agenția Națională de Administrare Fiscală cu privire la posibile indicii privind încălcarea legislației fiscale în ceea ce privește vânzarea unui imobil la prețul de 27.800 euro, prețul încasat fiind de 39.400 euro.”, a precizat ANI.

Agenția Națională de Integritate este o instituție publică ce verifică atât situațiile de incompatibilitate ale funcționarilor publici și ale aleșilor, dar și diferențele existente în declarațiile de avere (între venituri și acumulările financiar-imobiliare), care nu pot fi justificate pe baza veniturilor menționate.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate