fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

bebelus

Directorul SAJ Cluj, Horia Simu, a declarat că „demisia este o decizie personală”, după ce femeie a fost obiectul unei anchete interne.

Ca urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public, care vizează o înregistrare dintre aparţinătorul unei fetiţe şi un operator al Serviciului de Ambulanţă Cluj, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, pentru corecta informare a opiniei publice precizăm că Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă s-a sesizat cu privire la această speţă şi a solicitat declanşarea unei anchete disciplinare împotriva operatorului SAJ Cluj. Totodată, conform celor sesizate, precizăm că ne delimităm categoric de un astfel de comportament total neprofesionist şi nu vom admite ca astfel de situaţii să fie tolerate, acestea îngreunând scopul comun al tuturor serviciilor de urgenţă de a răspunde prompt şi eficient cetăţenilor care solicită ajutorul prin apel la numărul unic de urgenţă 112”, au postat pe o rețea de socializare cei de la DSU. 

La rândul său, șeful DSU, Raed Arafat, critcă modul în care a reacționat dispecerul de la Ambulanța Cluj în momentul în care doi părinți au cerut o ambulanță pentru fetița lor de 2 ani. 


Înainte de a suna la ambulanţă părinţii copilului din Cluj care aveau nevoie de ajutor au apelat la prieteni de familie pentru a afla dacă pot fi transportaţi de aceştia cu o maşină personală la o unitate de urgenţă. Abia după ce au epuizat aceste variante au apelat la serviciul de urgenţă 112.

Citește șiRaed Arafat, despre atitudinea dispecerului de la Ambulanța Cluj : „Este inacceptabil!”

               Precizări de la Ambulanța Cluj privind cazul scandalos apărut recent în presă

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate