fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

bebelus

Doi părinți care au sunat, disperați, la 112, pentru că fetița lor avea probleme grave, au primit reproșuri în loc de ajutor, informează Știrile Pro TV.

Medicul coordonator de la Ambulanța Cluj le-a spus celor doi părinți că nu știu să-și crească copilul și nu le-a trimis niciun echipaj, iar apoi le-a închis telefonul în nas!

Dialogul a avut loc în luna noiembrie 2020, însă părinții abia acum au reușit să intre în posesia înregistrării de la 112, după ce au făcut o cerere în acest sens, către Serviciul de Telecomunicații Speciale.

Iată precizările oficialilor ambulanței clujene:

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, care vizează o înregistrare dintre aparținătorul unei fetițe și un operator al Serviciului de Ambulanță Cluj, prin apel la numărul unic de urgență 112, pentru corecta informare a opiniei publice precizăm că Departamentul pentru Situații de Urgență s-a sesizat cu privire la această speță și a solicitat declanșarea unei anchete disciplinare împotriva operatorului SAJ Cluj.

Totodată, conform celor sesizate, precizăm că ne delimităm categoric de un astfel de comportament total neprofesionist și nu vom admite ca astfel de situații să fie tolerate, acestea îngreunând scopul comun al tuturor serviciilor de urgență de a răspunde prompt și eficient cetățenilor care solicită ajutorul prin apel la numărul unic de urgență 112.” transmite DSU.

 Vezi și: Dialog de necrezut la 112, la Cluj: Doi părinți care au sunat la Ambulanță pentru bebelușul lor au primit reproșuri în loc de ajutor

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate