m install
petlinii
nello construct

Petrecere privată „spartă” de polițiști la Urca, pe domeniul Stejari!

floris

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea instituției Prefectului Cluj, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, alături de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile și Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, dar și de polițiști locali, au desfășurat activități specifice pe raza județului în vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de Covid-19.

În acest context, în cursul serii de ieri, în jurul orei 22.10, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta unui local de alimentație publică de pe raza localității Urca, urmează să se desfășoare o petrecere privată.

Cu ocazia deplasării la fața locului a polițiștilor, în interiorul localului nu au fost depistate persoane care participau la vreun eveniment privat, însă în parcarea localului au fost identificate aproximativ 25 de autovehicule, cu numere de înmatriculare din diferite județe învecinate. Au fost legitimate 74 de persoane, urmând ca toate acestea să fie sancționate în conformitate cu Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

De asemenea, persoana care a închiriat spațiul a fost identificată, urmând ca față de aceasta să fie luate măsuri de sancționare.

Ulterior, în zona din imediata apropiere a localului, a fost instituit un filtru al poliției pentru supraveghere și pază, informează IPJ Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda