fbpx

ezgif.com optimize 3

2 Comentarii

petrecere sparta

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea instituției Prefectului Cluj, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, alături de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile și Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, dar și de polițiști locali, au desfășurat activități specifice pe raza județului în vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de Covid-19.

În acest context, în cursul serii de ieri, în jurul orei 22.10, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta unui local de alimentație publică de pe raza localității Urca, urmează să se desfășoare o petrecere privată.

Cu ocazia deplasării la fața locului a polițiștilor, în interiorul localului nu au fost depistate persoane care participau la vreun eveniment privat, însă în parcarea localului au fost identificate aproximativ 25 de autovehicule, cu numere de înmatriculare din diferite județe învecinate. Au fost legitimate 74 de persoane, urmând ca toate acestea să fie sancționate în conformitate cu Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

De asemenea, persoana care a închiriat spațiul a fost identificată, urmând ca față de aceasta să fie luate măsuri de sancționare.

Ulterior, în zona din imediata apropiere a localului, a fost instituit un filtru al poliției pentru supraveghere și pază, informează IPJ Cluj.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Marcel · 12:20 13.02.2021
  bai frate! si cit mai sta afara patronu?
  ca are vreo 2 dosare pe rol...
  si il doare la patina de restrictii...
  25 de masini ; 70 de persoane in parcare... BAIAT DE BAIAT - SINT SMECHER!
  la puscarie cu el!

 • Acest comentariu este nepublicat.
  Eu · 20:22 13.02.2021
  Face ce vrea omul ala...sunteti de ras autoritatilor
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate