fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

autostrada lcitatie 1

Peste 60 de companii au solicitat informaţii în legătură cu licitaţia cu precalificare pentru proiectarea şi execuţia tronsonului menționat. Acesta are o lungime de 40 de kilometri şi o valoare estimată de un miliard de euro.

Fostul ministru al transporturilor și actual ministru de Interne, Lucian Bode, a precizat că dintre cei care vor depune oferte vor fi selectaţi primii şase, pe baza unor criterii precum experienţa în tuneluri realizate în Uniunea Eueopeană, experienţă pe tot ce înseamnă execuţia de poduri şi cifra de afaceri de minim un miliard de euro, informează Radio Cluj.

De la Nădășelu (la nord-vest de Cluj-Napoca) și Până la Poarta Sălajului, pe circa 42 de km, constructor a fost contractat firma româneasca UMB.


De cealaltă parte, de la Nușfalău la Suplacu de Barcău au fost contractate lucrările pe cei circa 13,5 km cu firma turcă NUROL INSAAT VE TICARET S.A.


Între Suplacu de Barcău și Chiribiș nu există constructor stabilit deocamdată, iar între Chiribiș și Biharia lucrările pe cei circa 29 de km au fost contractate cu firma românească Trameco (Selina), care a finalizat anul acesta și cei 5,3 km de la Biharia la granița cu Ungaria.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate