fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

incendiu afumatoare

Luni s-a semnalat un incendiu la o anexă gospodărească din Mihai Viteazu. Pompierii turdeni s-au deplasat cu o autospecială de stins incendii.

Focul a fost limitat și stins destul de repede, nu s-a extins la alte vecinătăți și nu au fost persoane rănite în urma izbucnirii incendiului.

​Cercetările efectuate au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, produs de utilizarea focului deschis în spaţii închise fără respectarea normelor de apărare împotriva incendiilor.

În scopul prevenirii unor astfel de evenimente, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj reaminteşte cetăţenilor obligativitatea respectării următoarelor norme de apărare împotriva incendiilor:

  • ​se interzice folosirea afumătorilor improvizate ori amplasarea acestora în magazii, şuri, remize, sub şoproane sau lângă materiale combustibile. Afumătorile se confecţionează din zidării de cărămidă şi materiale incombustibile şi se amplasează independent de celelalte construcţii din gospodărie;
  • ​se interzice folosirea afumătorilor improvizate în podurile clădirilor, prin scoaterea unor cărămizi din coş sau neridicarea zidăriei coşurilor deasupra acoperişului ori lăsarea deschisă a uşiţelor de curăţare.

 

Arhivă/foto.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate