fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

s604x0 Claudiu din Turda

Claudiu este un turdean de 29 de ani, care suferă de diabet și are un ușor retard mintal, iar ieri s-a prezentat la IML Cluj, pentru a obține un certificat medico-constatator, în urma unei agresiuni din partea vecinului său, pe care l-a reclamat la Poliție că i-a furat un telefon.

Incidentul s-a produs vineri seara, după ce Claudiu și-ar fi administrat insulina, care l-a adormit un pic, perioadă în care vecinul i-ar fi furat telefonul mobil, după cum susține el. Și pentru că a reclamat fapta la Poliție, vecinul bănuit de furt i-a dat un pumn de i-au sărit doi dinți!

Poliția a fost alertată din nou, iar agresorul a fost recalcintrant inclusiv la adresa acestora, polițiștii fiind nevoiți să-l încătușeze și să-l ducă la secția de poliție.

„Cu o zi înainte, joi, 4 februarie, intrase la mine-n casă şi mi-a cerut o ţigară. Eu i-am dat, dar am adormit repede fiindcă aveam o somnolenţă accentuată din pricina glicemiei ridicate. Nu-mi încui uşa de obicei, deoarece stau uşă-n uşă cu mama şi ea vede cam tot ce se petrece în dreptul uşii mele. Ei, acuma n-a văzut...

Vecinul – hoţ renumit, care a furat plasme prin bloc şi a rupt şi maxilare la oameni – mi-a furat repede telefonul, pe când dormeam. Iar faptul că am anunţat poliţia l-a supărat atât de tare, încât a doua zi mi-a aplicat o „corecţie”, de faţă cu vecinii, chiar în faţa blocului. Mi-a ars una în maxilar, atât de tare încât mi-a zburat vreo doi dinţi din zona măselei... Iar la venirea poliţiei acesta a început să mă ameninţe din nou cu bătaia – pe mine, dar şi pe ei, aşa că poliţiştii au fost nevoiţi să-l încătuşeze...

Culmea, în acele momente, vecinii l-au apărat pe hoţ, nu pe mine, de parcă eu aş fi fost vinovatul. Iar poliţiştii m-au trimis la I.M.L. Cluj, pentru certificat medico-legal, ceea ce am şi făcut”, a povestit victima, conform BZC.ro.

Însă, la IML Cluj a avut ghnion, pentru că polițiștii turdeni nu i-ar fi spus că, mai întâi, are nevoie de o adeverință de la un medic stomatolog, care să ateste faptul că și-a pierdut dinții recent, așa că cei de la IML i-au dat un certificat medico-constatator fără nicio zi de îngrijire medicală. Săășit, Claudiu a spus că nu mai umblă niciăieri și își așteaptă viitoarea ”corecție” din partea vecinului.

Cazul este posibil să aibă legătură cu știrea de mai jos:

După ce s-a bătut, s-a luat în gură cu polițiștii turdeni și... a primit o amendă de 5.000 de lei!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate