fbpx

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

actiune rutiera

La data de 4 februarie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda au desfăşurat o acţiune în vederea prevenirii accidentelor de circulație ale căror cauze principale sunt conducerea cu viteză peste limita legală şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acţiunea s-a desfăşurat în municipiul Turda şi pe DN1 E60.

În cadrul acţiunii au fost aplicate 42 de sancţiuni contravenţionale conform OUG 195/2002R, majoritatea dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Urmare a celor constatate, au fost reţinute 20 de permise de conducere şi retrase 3 certificate de înmatriculare.

Totodată, în jurul orei 16.50, poliţiştii rutieri au depistat un tânăr de 34 de ani, din municipiul Turda în timp ce conducea un autovehicul pe strada Fabricii din municipiu, deşi nu deţinea permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Altceva · 14:55 06.02.2021
    Minunat, dar am o intrebare: Când amendați pe cei care administrează drumurile? CNAIR, Primării etc. Ați dat vreodată o amendă la aceste entități care își bat joc de noi zilnic? Drumul Turda-Cluj este rămas in paragină, lucrări nefinalizate, mizerie pe lângă barierele de protecție, marcaje șterse etc. Prezentați va rog celor care circula zi de zi pe acest drum, demersurile făcute pentru ca adminstratorul sa il aducă intr-o condiție normală de exploatare. Străzile orașului sunt pline de noroi, ca in Evul Mediu, dar nimeni nu ia masuri pentru curățare, pentru verificarea firmelor de casă ce distrug totul. Da, trebuie sa avem răbdare, răbdare ca totul va fi bine. Până cand?
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate